dinsdag 31 januari 2012

Shoplog Maasmechelen Village

Als ik in Maasmechelen ben dan kan ik het niet laten om zelf ook even te shoppen. Ik heb niet heel veel gekocht, wel heel veel mooie dingen gezien maar mijn portemonnee liet het me niet toe :(  Zo heb ik enkele kraamcadeautjes gekocht. Ik moet nog wat kraamvisites af (wel leuk altijd :)) en ik heb voor €60 Uggs gekocht in de Ugg Outlet!! Dat kon ik dus gewoonweg niet laten staan.Love,

Astrid

maandag 30 januari 2012

Chinees Nieuwjaar @ Maasmechelen Village

Dat ik graag in Maasmechelen kom is inmiddels wel bekend ;-) Na een week of wat terug een uitnodiging te krijgen voor het Chinese Nieuwjaar was ik meteen enthousiast. Het was niet zomaar even nieuwjaar vieren er is een nieuwe mogelijkheid om te betalen voor Chinese bezoekers. Door een samenwerking aan te gaan tussen de Union Pay Bank en Maasmechelen Village kunnen Chinese bezoekers betalen met hun Union Pay bankpas. Voor nu houdt dat in dat ze een cadeaukaart kunnen kopen en daarmee kunnen winkelen maar het uiteindelijke doel is dat alle winkels in Maasmechelen Village de mogelijkheid bieden om met een Union Pay bankpas te kunnen betalen! Een geweldige stap vooruit als je het mij vraagt! Daarnaast is het jaar van de Draak begonnen, wat zou moeten staan voor een goed economisch jaar. Zouden we dan eindelijk uit de Europese crisis komen ;-)

Hieronder een foto impressie van de dag!
Voor meer foto's klik snel op 'meer lezen'

zondag 29 januari 2012

AIFW show Cast Iron

Vrijdag was de show van Cast Iron tijdens de Amsterdam International Fashionweek. Wat een ontzettende gave show en ook nog eens mooie mannen om naar te kijken ;-) Geen straf dus ;-) Een mooie stoere mannen collectie die voor alle leeftijden draagbaar is. The show heeft een Knight (ridder) uitstraling gekregen wat het nog eens extra 'stoer' maakt. Dit soort kleding vind ik zelf erg leuk bij mannen maar dat is mijn persoonlijke voorkeur ;-)

Wat vinden jullie ervan?Let the show begin!
Love,

Astrid

zaterdag 28 januari 2012

Preview 2012/01/27

Helaas heb ik vandaag niet de tijd om uitgebreid te bloggen maar ik geef je vast een preview van de post van morgen. Als je me gisteren via Twitter en Facebook hebt gevolgd wist je waar ik was en wat ik aan het doen was ;-) Nog steeds ben ik aan het nagenieten, geweldige show!


Love,

Astrid

vrijdag 27 januari 2012

Friday Favorites

Yay! Het is weer vrijdag, laat het weekend maar beginnen! Veel leuke dingen in de planning maar helaas ook nog een hoop werk... Mijn Friday Favorites zijn een terugblik op afgelopen week en een vooruitblik op dit weekend! :)1. Staken! Het moest gewoon, de plannen die er liggen zijn belachelijk en daar mogen we best eens actie voor voeren. 


2. Met veel plezier kijk ik weer terug op de Modefabriek van afgelopen weekend. Geweldige mensen leren kennen en nieuwe ideeën voor de winter op gedaan. Binnenkort meer foto's! 


 3. Het is Fashion Week! Vanavond ga ik naar de show van Cast Iron, ik ben heel benieuwd. Foto's volgen later!


4. Dit weekend wordt in Maasmechelen Village het Chineese Nieuwjaar gevierd wat een groots spektakel zal worden!

5. Hier zal ik maar geen foto van laten zien... sigh... Oftewel mijn stapel met nakijkwerk. Lang leve de toetsweek, 'part of the job' zullen we maar zeggen.

Prettig weekend!

Love,

Astrid

donderdag 26 januari 2012

Modefabriek foto's part 1

Afgelopen weekend vond de Modefabriek plaats in de Rai in Amsterdam.  Heel veel merken waren weer vertegenwoordigd maar ook beauty merken, thee en accessoires waren er te vinden. Ik heb veel leuke dingen gezien maar ook veel dingen die ik al kende. Wat stoffen betreft verandert er weinig maar de kleurstellingen veranderen wel. Hieronder een impressie!


Klik snel op 'meer lezen' voor meer foto's van de Modefabriek! :)

woensdag 25 januari 2012

5 tips voor een geslaagde valentijnsdag


 Uit onderzoek blijkt dat vrouwen en meisjes veel meer waarde hechten aan valentijnsdag dan mannen en jongens. Vrouwen kopen ook vaker een valentijnskado dan mannen. Hoe kan jij er voor zorgen dat jouw valentijnsdag toch een groot succes wordt? Hieronder staan vijf tips om je goed voor te bereiden op een onvergetelijke valentijnsdag.

1.             Locatie
Wat je ook doet, voorkom dat jullie thuis blijven zitten, dit kan er namelijk voor zorgen dat je vriendje zich stort op de tv, playstation of andere afleidingen. Zoek een mooie romantische plek uit om heen te gaan. Dit kan jullie favoriete restaurantje zijn, de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar het kan ook een mooi bankje in het park zijn. De locatie bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer van de dag.

2.             Uiterlijk
Zorg er voor dat jij er onweerstaanbaar uit ziet. Koop een mooie outfit en doe bijvoorbeeld een lekkere (nieuwe) parfum en speciale make-up op. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij jou als een prinses zal behandelen, het zorgt er ook voor dat je zelf lekker in je vel zit!

3.             Geef hem wat minder aandacht
Zeg de aankomende weken eens een afspraakje met hem af of kom iets later. Stuur hem eens geen antwoord op zijn onzinnige vraag via whatsapp. Tegen de tijd dat het valentijnsdag is zal hij beseffen hoe graag hij jou wilt houden en zal hij het een mooie gelegenheid vinden om jou in de watten te leggen. Let er alleen wel op dat je dit niet overdrijft, hij kan het ook verkeerd opvatten.

4.             Kado voor hem
Koop het perfecte kado voor hem. Hij zal zich gevleid voelen door de moeite die jij hebt gedaan om een mooie kado te kopen. Laat in de aankomende weken subtiel vallen dat je een mooi kado voor hem hebt gekocht, op deze manier zal hij ook een geweldig kado voor jou kopen.

5.             Verras hem!
Doe eens spontaan iets liefs op een moment dat hij 't het minst verwacht. Het hart van een man smelt als de vrouw waar hij zijn oog op heeft laten vallen iets liefs of speciaals voor hem doet. Iets kleins, iets heel subtiels op het juiste moment houdt zijn gedachten voor de rest van de dag bij jou.

Voor meer leuke cadeau's klik op onderstaande afbeelding om doorgelinkt te worden naar de site! :) Shop ze! ;-)


Love,

Astrid

Deze blog is mogelijk gemaakt door kadowereld.nl

maandag 23 januari 2012

Training part 1

Hoe staat het ervoor? 

- Ingeschreven Marikenloop, check!
- Nieuwe hardloopschoenen, check!
- 2x per week hardlopen, de eerste week is al gehaald, check!

Afgelopen week moest ik eraan geloven mijn nieuwe hardloopschoenen waren binnen en het trainen kon gaan beginnen. De eerste ronde ging voor mijn gevoel wat dramatisch! Dan merk ik pas echt dat ik te lang niets gedaan heb. De tweede ronde ging een stuk beter. Ik ben begonnen met een intervaltraining. Dat houdt in dat je 1 minuut hardloopt en anderhalve minuut jogt. Het is me zo goed bevallen dat ik besloten heb 1x per week interval training te doen. Tijdens het hardlopen maken ik gebruik van de app Runkeeper en deze houdt bij waar ik loop, hoe hard ik loop, mijn afstand en ze geeft me aanwijzingen als ik gebruik maak van de intervalfuctie. Hieronder mijn statistieken van afgelopen zaterdag! 

Ik ben niet ontevreden en ik ben zelfs hoopvol dat die 5 km wel moet gaan lukken :) Nu die tijd nog ;-)


Love,

Astrid

vrijdag 20 januari 2012

Friday Favorites

Het weekend is weer inzicht en dus weer tijd voor mijn Friday Favorites! Dit weekend zal voor mij in het teken staan van werken (ik heb nog tig boekverslagen liggen...sigh...) en de Modefabriek!

Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

1. Afgelopen week heb ik deze film zitten kijken. Wat een geweldige film, deze heeft echt indruk op me gemaakt! Een aanrader om te kijken. Het verhaal is een verfilming van het gelijknamige boek 'One Day' Heb je dit weekend niets te doen? Ga dan echt deze film kijken! 

2. In het weekend vind ik het altijd heerlijk om huiselijk bezig te zijn. Afgelopen weekend ben ik eens aan de slag gegaan met de koekdeeg van de Plus voor koekjes! Dit is het resultaat, ze smaken niet slecht, al vind ik zelf deeg maken en bakken toch iets lekkerder... 

3. Modefabriek! Keep you posted! ;-)

4. Ik vind quotes altijd erg leuk. Deze zegt iets over hoe ik tegen het leven aankijk ;-)

5.Hier ben ik dus gek van! Galler chocolade, ben stiekem heel blij dat die winkel niet hier in de buurt zit anders was ik er wekelijks om chocolade te halen.

Fijn weekend!

Love,

Astrid

donderdag 19 januari 2012

Nieuwe hardloopschoenen

Er is geen weg meer terug ;-) Vandaag zijn mijn nieuwe hardloopschoenen binnen gekomen, dus het trainen kan gaan beginnen. Deze week maar eens de tijd gaan zoeken om ook echt te gaan starten. Van een aantal mensen heb ik hele lieve tips gehad waar ik zeker iets mee ga doen. Dank daarvoor.

Dit zijn mijn hardloopschoenen geworden. Ze zitten prima, nu moet ik dus ;-) Ik hou je op de hoogte van mijn vorderingen, zowel mijn hoogte maar ook de dieptepunten.Love,

Astrid

woensdag 18 januari 2012

Modefabriek #32

Op zondag 22 en maandag 23 januari zal er in de Amsterdam Rai weer de Modefabriek plaatsvinden! Het wordt nu al voor de #32 keer georganiseerd! Natuurlijk ga ik er ook weer heen en ik kan je vertellen dat ik heel veel zin in heb! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe herfst/winter collecties. Jullie hou ik tijdens het event op de hoogte via Twitter en na de beurs komt er weer een verslag met foto's online!

Naar welke merken ben jij benieuwd?Love,

Astrid

dinsdag 17 januari 2012

Nieuwe collectie Set '12


Het zo heerlijk vrouwelijke stijllabel SET brengt ons dit seizoen een subltiele stoere, maar swingende rock en frivole country met een subtiele 70’s twist...Fashionable feminine fun omarmt je in een zonnig modelandschap.

Met de SET signature als onmiskenbaar element zien we een heerlijk nonchalant modebeeld opdoemen, waarbinnen een vleugje vintage de vele rock invloeden als een gouden randje omlijst. Voeg daar een toefje countrystijl in combinatie met fabulous denims aan toe en je hebt de perfecte ingrediënten voor een stylish garderobe te pakken...
Dit zijn mijn favorieten van het komende seizoen! Love it!

Love,

Astrid

maandag 16 januari 2012

Marikenloop 2012

Al weken ben ik aan het twijfelen of ik weer mee zal doen aan de Marikenloop. Twee jaar geleden heb ik ook meegedaan, afgelopen jaar had ik een ontsteking in mijn maag waardoor ik voor een behoorlijke tijd niet meer mocht hardlopen. Afgelopen november en december ben ik weer kleine stukjes gaan hardlopen en dat beviel me eigenlijk wel. In de laatste week van december kwam de mail binnen van de Marikenloop of ik dit jaar niet weer wilde meedoen...  Zou ik het wel weer aankunnen? Ga ik dan voor de 5 of de 10 km?

Gisteren heb ik de knoop doorgehakt! Ik ga het weer doen! De 10 km is nog even te veel gevraagd omdat ik afgelopen jaar heel weinig gelopen heb. Ik heb me dus ingeschreven voor de 5 km. Of ik het aan zou kunnen? Als ik het twee jaar geleden kon, moet ik het nu ook kunnen! (ik wil mijn oude tijd stiekem wel verbeteren ;-)) Ik zal jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen. Ik heb nog een lange weg te gaan ;-) Gelukkig heb ik nog even, doel: 20 mei!


Kan ik op jouw steun rekenen? Ik heb het stiekem wel nodig ;-)

Love,

Astrid

zondag 15 januari 2012

Nieuwe collectie dressesonly

Al eerder heb ik geschreven over dressesonly (klik hier)  maar nu is er weer een nieuwe collectie online!  Natuurlijk zijn nog niet alle collecties binnen maar ze hebben nu al echt hele mooie dingen! Ik heb er even mijn favoriete items uitgehaald.

Ben jij al bekend met de webshop dressesonly? Ik zou er zeker even een kijkje nemen, ze hebben echt hele mooie dingen!

oorbellen SuperTrash €24,95

Jurk van SuperTrash €69,95


Jurk van Modstrom €74,95


Jeans Jacket van SuperTrash €139,95

Love,

Astrid

zaterdag 14 januari 2012

Mexx voor Valentijn

De persberichten voor Valentijn komen nu langzaam binnen en soms zitten er wel hele leuke bij zoals deze van Mexx. Mexx heeft als actie voor Valentijn een witte sjaal met stoere hartjes, is liefde dan toch te koop? ;-)

Ben jij al bezig voor Valentijn? Heb jij al leuke plannen?

Wat vind jij van de sjaal van Mexx? Deze zal vanaf begin februari te koop zijn in de winkel voor €19,95 Ik vind 'm leuk!


Love,

Astrid

vrijdag 13 januari 2012

Friday Favorites

Het is weer vrijdag! TGIF! Vijf dingen waar ik van geniet en zeker van ga genieten dit weekend! Helaas voor mij moet ik morgen de hele dag werken (open dag) dus ik moet het even stellen met een korter weekend ;-) Jullie nog leuke plannen dit weekend?


1.Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe thee ei, het werkt echt super! Dit wil ik dus nooit meer kwijt!


2. Misschien wel mijn grootste verslaving, macarons! Ik vind ze heerlijk :) En jij?


3.Deze tekst kwam ik tegen in Brugge, het is geschilderd op de achterwand van een steegje. Een mooie tekst als je het mij vraagt ;-)

4. Al heel lang wilde ik iets met deze muur in de slaapkamer! Dit is het resultaat! :) Herken jij de foto's? 


5. Ginko's Secret, handcreme van Rituals. Ik heb een droge huid en mijn handen hebben daar heel veel last van. Sinds dat ik deze crème gebruik is het stukke minder! Over is het niet, maar zichtbaar en voelbaar minder! Top dus!

Fijn weekend allemaal!

Love,

Astrid


donderdag 12 januari 2012

Statement ringen :)

Steeds vaker zie ik grote ringen voorbij komen ook wel statement ringen genoemd. De afgelopen jaren heb ik zo mijn statement ringen verzameld. Ik heb ze verzameld omdat ik zelf gewoon leuk vind. Ik heb er nooit heel bewust over nagedacht dat het ooit een hit zou worden. Tijd om eens een post te wijden aan mijn ringen. Ik heb er meer maar deze draag ik zelf het meest. Of ik ze dagelijks draag? Nee, eigenlijk niet. Meestal draag ik ze als ik een feestje heb of gewoon als ik die dag zin heb om ze te dragen.

Heb jij veel statement ringen?


Klik op 'meer lezen' voor het verhaal achter elke ring :)

woensdag 11 januari 2012

Saint Valentine Wish list

Het is pas net januari maar nu beginnen de acties weer rondom Valentijn! Nu kan Maasmechelen Village niet achterblijven en hebben hele leuke aanbiedingen voor Saint Valentine. Zit er iets voor jou bij? Breng snel een bezoek aan Maasmechelen Village het is echt de moeite waard!


Mijn favoriet is:
Breng dus snel een bezoek aan Maasmechelen Village!

Love,

Astrid


dinsdag 10 januari 2012

Young but Successful

Via twitter werd me gevraagd of ik deel wilde nemen aan een mooi project gemaand 'Young but Successful' natuurlijk was ik meteen enthousiast over het concept. Het gaat erom dat jongeren hun dromen na moeten jagen. Ze kijken op tegen grote bekende modeontwerpers of andere bekenden in mode, beauty of lifestyle gebied. Jongeren hebben namelijk heel veel mooie ideeën en talent en doen daar niets of te weinig mee omdat ze denken dat ze het niet gaan redden. Aan ons dus om te laten zien dat het wel kan!


Veel bloggers en andere ondernemers delen hun verhaal. Op de site van 'Young but Successful' kan je alle inspirerende verhalen lezen. Ik heb mijn verhaal al geschreven! Als je op onderstaande foto klikt word je meteen doorgelinkt naar mijn verhaal. Laat je inspireren!Ben je zelf blogger of ondernemer, schroom niet je verhaal te delen. Het kan anderen enorm inspireren om ook de stap te zetten! Neem snel een kijkje op de site van 'Young but Successful' voor meer informatie.

Wat vinden jullie van mijn verhaal?

Love,

Astrid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...