maandag 25 juni 2012

C&A en Pink Ribbon starten online ontwerpwedstrijd

Er is weer een leuke samenwerking/actie namelijk: C&A en Pink Ribbon zijn gestart met een ontwerpwedstrijd op Facebook! Iedereen wordt uitgenodigd mee te doen door zijn of haar ontwerp te maken en online in te zenden. Er worden uiteindelijk vier ontwerpen uitgekozen die daadwerkelijk in productie worden genomen voor de Pink Ribbon T-shirt collectie. Deze collectie is vanaf oktober bij alle C&A-filialen in de Benelux verkrijgbaar. De opbrengst van de T-shirts in Nederland gaat naar de Stichting Pink Ribbon.

Iedereen die de borstkankerpatiƫnt wil steunen en die een beetje creatief is, kan meedoen. De ontwerpwedstrijd staat op
www.facebook.com/ca.nederland Bij het insturen van het ontwerp wordt gevraagd naar het achterliggende verhaal. De ontwerper kan hier een korte toelichting geven op welke manier hij of zij met dit design aandacht vraagt voor borstkanker.
  


Vervolgens kan iedereen op de Facebook-pagina aangeven welk ontwerp hij of zij als favoriet heeft. De 25 ontwerpen die aan het eind van de periode op 11 juli 2012 de meeste 'likes' hebben, worden door een deskundige jury bekeken. Zij kiezen de vier T-shirts die daadwerkelijk in productie worden genomen. De collectie is vanaf oktober bij alle C&A-filialen in de Benelux verkrijgbaar. Aan ieder T-shirt wordt een label bevestigd met de naam, foto en handtekening van de ontwerper, zodat iedereen kan zien wie het T-shirt heeft ontworpen. Kijk voor meer informatie op
www.facebook.com/ca.nederland

Juryleden
De jury bestaat uit Quinty Trustfull (ambassadeur Pink Ribbon Nederland), Maartje van den Broek (styliste voor diverse Nederlandse bladen en C&A), Sara Oakley-Orell (Head of design Yessica C&A Europe), MichaĆ«l de Moor (moderedacteur van de Belgische glossy Feeling) en Anouk van Gestel (hoofdredactrice van de Belgische titel Femmes d'Aujourd'hui). 
Doe jij mee?

Klik op de onderstaande afbeelding om doorgelinkt te worden naar de actie!Love,

Astrid

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...