vrijdag 11 mei 2012

Marikenloop 2012

Maanden geleden schreef ik me vol goede moed in voor de Marikenloop 2012. Ik ben goed begonnen door elke week 2x hard te lopen totdat ik een griep te pakken had. Mijn conditie is in een korte tijd naar een dieptepunt gezakt. Het heeft me dan ook de nodige energie gekost om die conditie weer op te bouwen en nog ben ik niet erg tevreden. Maanden geleden liep ik vele malen beter dan nu. Met wat tips van een collega heb ik gisteren 7 km hard gelopen. De tijd was niet geweldig maar ik heb toch maar gedaan! :)

Vandaag viel het startnummer op de mat. Ik ga het doen, dat is zeker! Hopelijk gaat het goed... Dit weekend en komende week ga ik nog een paar keer hardlopen en dan moet het volgende week zondag gaan gebeuren.


Wish me luck! ;-)

Love,

Astrid

2 opmerkingen:

  1. Succes gewenst.... ik vindt het best pittig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal...op de Mariekenloop zijn leuke foto's gemaakt...kijk even op www.oypo.nl/bestphoto

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...