zaterdag 31 maart 2012

Training part III


Ik zou jullie op de hoogte houden van de vorderingen... Dit is toch wel echt een dieptepunt. Anderhalve week echt ziek zijn van de griep doet een hoop met je conditie. Afgelopen zondag ben ik voor het eerst weer gaan hardlopen en het ging niet best, dinsdag ging het nog slechter en had ik zelfs het idee om gewoon helemaal te stoppen. Donderdag gaf ik mezelf weer een kans en ging het best oké en vandaag liep ik eindelijk weer lekker. Opgeven zit niet in mijn aard en nog steeds staat mijn doel om op 20 mei die 5 km hard te lopen onder de 30 minuten. Of ik het ga halen weet ik niet want mijn tijden nu zijn niet bepaald goed maar gelukkig heb ik nog even... Komende week maar weer eens 4 km gaan lopen en misschien wel weer een rondje van 5 km proberen.

Ik ga ervoor!

Love,

Astrid

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...