zondag 26 februari 2012

Geluk is een jurk :)

De oplettende lezer wist het al, via twitter en van mijn post van afgelopen vrijdag, ik heb het boek binnen van C├ęcile Narinx (juist ja, de hoofdredacteur van de Nederlandse Elle) Ik wist al een tijdje dat dit boek eraan zat te komen en ik kon niet wachten. Gelukkig bood bol.com de uitkomst van een reservering op het boek, dus vrijdag viel deze op mijn deurmat!

Het eerste wat ik gedaan heb is het eerste hoofdstukje lezen. Ik kan je vertellen het leest lekker weg. Het is geen zware kost, leest makkelijk, kop thee erbij en je hebt een perfecte middag ;-)

Nu heb ik zelf het boek nog niet uit maar zodra ik 'm uit heb mag je een review van me verwachten ;-)

Even een paar shots uit het boek! Mocht je interesse hebben in het boek, klik hier om het boek ook te bestellen. Pssstt... het gaat om een gesigneerde versie van het boek! Doen dus! ;-)

Love,

Astrid

2 opmerkingen:

  1. Hoi Astrid,

    Dat boek staat ook nog op mijn must buy lijst!
    Binnenkort even een nieuwe goede datum prikken om te meeten?

    XOXO Sharmila

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...