zaterdag 31 december 2011

Highlights 2011

Wat gaat de tijd toch snel! Het is alweer de laatste dag van 2011! Een jaar waarin veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Wisselen van baan en dan ook nog eens alle leuke/gave dingen die ik als blogger heb mogen meemaken. Ik ga voor een verdubbeling van de fun en leuke dingen in 2012!! Hieronder een aantal highlights uit het afgelopen jaar. Ik wens jullie allemaal een goed oud & nieuw toe!

Februari/Maart
Weekendje shoppen in Maastricht was de aftrap van het jaar! 

Klik snel op 'meer lezen' voor meer highlights van 2011!! 

vrijdag 30 december 2011

I'm a sucker for gadgets.

Techniek, kleine vernuftige dingen of gewoon dingen die grappig zijn vind ik leuk! Zo kwam ik afgelopen weekend deze case tegen! Te leuk! Ik kende 'm al van The Blonde Salad die 'm had gekocht in Japan. Hier in Nederland was het nog niet te koop. Tot dat... ik het tegen kwam op de site van SaZjewelry!

Ik ben er heel blij mee! Big thanks to: SaZjewelry! De case kost €14,95 je kan 'm hier bestellen voor de iPhone 3GS en iPhone 4.


Love,

Astrid
donderdag 29 december 2011

Vakliteratuur

Zelfs in de stad waar je al jaren komt kun je door vrienden nog nieuwe winkels ontdekken. Dat is wat ik heb met Nijmegen. Ik weet niet meer hoelang ik al in deze stad kom maar vanaf mijn studietijd tot 4 maanden geleden was ik vrijwel dagelijks in Nijmegen. Je mag dan toch wel aannemen dat je de stad een beetje kent ;-) Dat doe ik ook wel maar soms ontdek je toch iets nieuws. Zo namen vrienden me gisteren mee naar boekhandel Roelants in Nijmegen. Hier was ik dus nog nooit geweest. Het is overigens een aanrader om naar toe te gaan. De boeken zijn er net iets goedkoper dan in andere boekhandels en ze hebben echt fantastische boeken!

Natuurlijk kan ik als boekenverslaafde niet met lege handen naar huis. Achter in de winkel (natuurlijk op de bovenste plank aan de wand...) stond een boek dat direct mijn aandacht trok. 'Couture or Trade, an early pictorial record of the London College Of Fashion.' Een prachtig boek met foto's over de mode tussen de jaren 20 en 50. Echt heel mooi! Het boek had ook nog eens een heel fijn prijsje, namelijk €5!
Ik denk dat ik vanmiddag maar eens op de bank kruip met een kop thee en dit boek. Wat kan vakantie toch heerlijk zijn!

Love,

Astrid

woensdag 28 december 2011

Dr. Fish Eindhoven

Gisteren had ik dan eindelijk een afspraak bij Dr. Fish in Eindhoven. Dr. Fish kende ik al langer vanuit Amsterdam maar zelf was ik er nooit eerder geweest. Pas geleden is deze vestiging in de Bijenkorf in Eindhoven geopend. Eindelijk een vestiging bij mij in de buurt!


Klik snel op 'meer lezen'.

dinsdag 27 december 2011

Creatief met wijnglazen DIY

Je kent het vast wel. Je bent druk, nergens tijd voor, als je gaat slapen gooi je snel je spullen neer want je bent moe en enkele weken later ben je weer eens je favoriete armband kwijt. Herkenbaar? Mijn nachtkastje was net zo'n chaos! Over lag wat...

Bij het voorbereiden van de kerst kwam ik in de kast oude wijnglazen tegen. Van die wijnglazen die nergens meer bij horen want er zijn er al te veel van gesneuveld dus ze staan er maar te staan. Het is toch zonde om zo'n glas weg te gooien. Dat bracht me op het idee om snel, simpel en stijlvol mijn nachtkastje op te leuken en meteen te organiseren!


De hier nog wat stoffige wijnglazen net uit de kast.

Klik snel op 'meer lezen' voor het eindresultaat!

maandag 26 december 2011

Presents

Het is alweer Tweede Kerstdag! Wat gaat de tijd toch snel. Ik ben heerlijk aan het genieten van de rust en de vrije tijd die ik voor mijn gevoel uit het niets gekregen heb. Wat heerlijk! Hieronder mijn Christmas presents.

Om het nog gekker te maken kunnen jullie kans maken op een klein prijsje! Wat het is vertel ik nog even niet ;-) Klik snel hier voor de winactie! Je kan meedoen tot 30 december! 

Armband van Fashionology Cross Bangle I

I love this book! 

Thanks mum & dad! :) I feel blessed!
 Love,

Astrid


zondag 25 december 2011

It's Christmas!

Het is echt zover, Kerst! Heerlijk eten, tijd met familie doorbrengen en natuurlijk de cadeautjes! Sinterklaas vier ik niet dus vandaar de keuze voor cadeautjes met kerst! :) Hebben jullie nog leuke plannen voor deze eerste kerstdag? Als het weer een beetje mee wil zitten wil ik zometeen een heerlijke wandeling door de bossen gaan maken, even heerlijk uitwaaien. Gewoon omdat het kan! ;-)

Fijne eerste kerstdag!


Love,

Astridzaterdag 24 december 2011

Weekend Favorites Christmas

De vakantie is voor mij begonnen, het huis is eindelijk in kerstsfeer en vandaag ren ik nog snel even de laatste winkels in om het kerstfeest helemaal compleet te maken. Hebben jullie al zin in de kerstdagen?

Ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe! Mocht je, je vervelen ik hou de site up-to-date tijdens deze kerstdagen. Keep you posted! :)

De kerstcadeautjes liggen al klaar voor vanavond! Ik ben er klaar voor! :)

Een glazen kerstengel die ik afgelopen week heb gekocht! I just love the little things :)

Mijn mini open haard ;-) Het geeft zoveel sfeer, is gewoon genieten!


Foto die ik zelf er mooi vind en waar ik deze vakantie iets mee ga doen! :)

Dit brengt mij echt in de kerststemming! Zo mooi!
Love,

Astrid

donderdag 22 december 2011

Sale by Net-A-Porter

Do I need to say more?! Het is weer sale bij net-a-porter! Hier word ik echt hebberig van! De items van mijn lijstje zijn:

Paul & Joe Sister vest van €199 voor €133

 Vivian Westwood trui van €176 voor €105

Splendid minirok van €76 voor €38

T by Alexander Wang rok €120 voor €60 
Welke items zou jij graag willen?

Love,

Astrid

woensdag 21 december 2011

Say hello to Nelly.com

Er is een leuke webshop die ik je niet kan onthouden en dat is Nelly.com! Een hele gave webshop met echt hele mooie dingen. Heb je nog iets nodig voor je kerstoutfit of ben je opzoek naar een leuk cadeautje? Kijk snel even op Nelly.com!

Shop ze! ;-)

Love,

Astriddinsdag 20 december 2011

Laatste weken van het jaar! ;-)

Ondanks de drukte van het werk zit ik natuurlijk niet helemaal stil! Ik heb weer een fotocollage gemaakt van de afgelopen week! Van even lekker ergens een cappuccino drinken tot gezellig gourmetten met een vriendin. De nodige ontspanning hebben we ook nodig natuurlijk! ;-) De laatste werkweek is begonnen! Nu snel nog de laatste zaken voorbereiden voor de feestdagen en dan kunnen we 'echt' beginnen!


Love,

Astridmaandag 19 december 2011

Kusmi Tea

Afgelopen weekend heb ik de laatste kerstinkopen gedaan. Per toeval liep ik bij de Bijenkorf tegen de schattige thee blikjes van Kusmi Tea aan. Ik heb er zoveel over gehoord dat het me nieuwsgierig heeft gemaakt! Zelf drink ik vaak thee dus een nieuwe smaak is altijd welkom. Naast de grote blikken met thee van Kusmi Tea hadden ze nu ook kleintjes voor €3,95! Ik heb dus zo'n klein blikje gekocht, eerst maar eens proberen of ik ook zo enthousiast ben ;-) Ik heb gekozen voor de smaak Jasmijn/Groene Thee. Welk thee drinken jullie graag?
Love,

Astrid

zondag 18 december 2011

Ravenstein bij kaarslicht

Ieder jaar rond kersttijd wordt er in Ravenstein 'Ravenstein bij kaarslicht' georganiseerd. Ravenstein is een heel mooi oud vestingstadje in Noord Brabant dat voor deze gelegenheid alleen maar is verlicht door kaarsen. Bij het rondlopen krijg je zo'n sprookjesachtig gevoel. Heel mooi! Aangezien ik net een nieuwe camera heb leek het me wel een uitdaging om hier foto's van te maken. Hieronder de beste foto's van de avond!
Love,

AstridLinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...