zondag 31 juli 2011

Photo Label

Heb je ooit een foto verwerkt gezien in een sierraad? Dan bedoel ik niet van die hangers waar een jezelf een foto in stopt maar een echte foto verwerkt als hanger aan een armband of ketting? Enkele jaren terug maakte ik er zelf voor het eerst kennis mee. Een collega van me had een armband met zilveren bedels en op de bedels stonden foto's van haar kinderen. Erg mooi maar vooral ook een leuk idee!

Enkele weken terug (zoals je hier al hebt kunnen lezen ;-) ) ben ik naar de Modefabriek in Amsterdam geweest. Per toeval liep ik tegen de stand aan van Photo Label, de initiatiefnemer van deze kettingen en armbanden met zilveren fotohangers! Ik raakte in gesprek met de dames van Photo Label en heb de stand ook bekeken. Ze hebben niet alleen maar mooie foto sierraden maar ook andere hele mooie dingen. Ik was impressed! Ze hebben de collectie uitgebreid met verschillende armbanden en kettingen in de nieuwste kleuren zoals o.a. rosé goud. Verder is er ook een zogeheten gypsy collectie die niet alleen kleurrijk is maar ook iets natuurlijks heeft. Wat ik zelf ook erg leuk vind zijn de tassen! Handgemaakte tassen en iedere tas is dus uniek! 

Het motto van Photo Label is "Keep the memory alive". Deze vind ik persoonlijk er treffend en mooi. Photo Label is zo'n vijf jaar geleden gestart en het groeit dus nog steeds!   

Reden genoeg dus om ze een beetje in het zonnetje te zetten! Nieuwsgierig geworden naar de site? Klik hier! 

Hieronder de foto's van de stand :-)
Love,

Astrid 

vrijdag 29 juli 2011

Follow Fashion

Kennen jullie Follow Fashion al? De oplettende lezer heeft op mijn site al een aantal dingen van Follow Fashion voorbij zien komen. Zo staat er in de zijbalk een banner van Follow Fashion en ook hier vind je iets terug van Follow Fashion.

Enkele weken terug hebben ze mij opgenomen in hun lijst van Fashionbloggers! Daar komt nog eens bij dat ze ook een hele vernieuwde site hebben die absoluut gezien mag worden. Ik vind 'm echt heel mooi geworden!

Wat vinden jullie ervan?

Breng eens een bezoekje aan deze site. Meteen kijken? Klik hier


Love,

Astrid


ps. Wisten jullie al dat dit mijn 200ste post is? :)

woensdag 27 juli 2011

Le temps des Cerises najaar/winter collectie

Langzaam aan worden de previews van de nieuwe najaars/winter collecties bekend! Ik kan je vertellen dat er echt hele mooie dingen bij zitten. Zo kreeg ik een preview te zien van 'Le temps des Cerises' een merk dat ik nog ken van enkele jaren terug. Ze hadden toen van die gave workers die je toch echt wel 'moest' hebben. Die van mij heb ik nog steeds, ik draag 'm eigenlijk nooit meer maar wegdoen kan ik 'm ook niet.

De nieuwe collectie is net als toen weer lekker 'stoer'! De worker is nu niet meer zo aanwezig maar hé, tijden veranderen ;-)

De collectie van Le temp des Cerises is op te delen in drie stijlen: Heritgage, Vintage en Cerise. Kenmerkend voor de nieuwe collectie is de kleur indigo, deze kleur is verwerkt in denim, blouses, etc. Daarnaast zie je een trend die ik persoonlijk al veel langer zie bij verschillende merken en dat is de 'old school sportwear' trend. Het Amerikaanse campus gevoel wordt lekker aangezet met brushed katoenen sweatshirts met vintage of pop-art prints. Als laatste de vintage look waarbij ze zich hebben laten inspireren door kringloopwinkels. Dit is terug te vinden in kant details en het gebruik van rouches. Kortom ik vind het een 'stoere' maar geslaagde collectie!

Hieronder een aantal van mijn favoriete items en looks. Wat vinden jullie ervan?Voor meer informatie over het merk Le temps de Cerises klik hier


Love,

Astrid

dinsdag 26 juli 2011

Advertorial: La Dress

La Dress komt met een nieuwe actie genaamd: Name the next La Dress

Wil jij straks rondlopen in een jurk die vernoemd is naar jou, je moeder, je beste vriendin of jouw favoriete idool...?!

Hoe kun je meedoen?

Ga van 1 augustus tot en met 15 september naar LaDress op Facebook (www.facebook.com/LaDressbySimone)  en ‘Like’ LaDress. Post de naam die jij de nieuwe LaDress zou willen geven op het Facebook prikbord, inclusief de reden waarom jij voor die naam kiest. Doe dat door de volgende zin af te maken:

“ Ik zou de volgende LaDress .... noemen, omdat ... “

De winnaar wordt eind augustus bekend gemaakt via het LaBlog op de LaDress website!!

Doe jij mee?


Love,

Astrid

zondag 24 juli 2011

Show 10 Feet Part 2

Nog meer foto's van de show van 10 Feet!! Ben nog steeds aan het nagenieten, wat een geweldige show was dat!een nog afgeplakte catwalk

deel van de nieuwe collectie

Let the show begin.Een van mijn favoriete outfits die ik gezien heb.

Gekleurde jeans gaat het worden volgend jaar!!

Simple maar mooi afstylen van een gekleurde jeans! Helemaal top!Love,

Astrid

zaterdag 23 juli 2011

Yaya

Jaren geleden toen ik nog in een groot modewarenhuis werkte maakte ik kennis met het merk yaya. Wat ik me ervan kan herinneren is dat het voornamelijk basis kleding stukken waren. Ze verkochten wel altijd goed en de kwaliteit was ook altijd goed.

Vorig weekend heb ik een bezoek gebracht aan de Modefabriek in Amsterdam en daar kwam ik de stand tegen van yaya. Totaal vernieuwd en leuk aangekleed heb ik even naar de stand gekeken. Het merk is veranderd en ik mag zeggen in de positieve zin! Nog steeds mooie stoffen maar nu ook leuke modellen. Ik heb wel items gezien die ik best in mijn kast zou willen hebben :) Ik ben benieuwd naar de verdere ontwikkeling van het merk. Ik zeg top! Voor meer informatie over yaya klik hier

Love,

Astrid


Wat vind jij van de collectie?


donderdag 21 juli 2011

Modefabriek

Een foto impressie van de modefabriek die gehouden is op 17 en 18 juli in de RAI in Amsterdam! Een geweldige beurs waarbij de nieuwste collecties voor het volgend jaar al te zien zijn! Helemaal top! 

Volgende keer weer :) Heb er nu al zin in!

Love,

Astrid


Buddah to Buddah

Goosecraft

Collectie Josh V

Pastry

Jo & Co

YaYa

Photo Label


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...